De inspiratiebronnen van Chris

Foto: Luelle Koop

Deze week is het de bedoeling dat we een stukje schrijven over de personen die mij inspireren en op welke manier deze dat doen… Een heel mooie gedachte, maar zoals wel vaker bij mij het geval is, ga ik nรจt even iets anders doen….

Ik heb niet echt een of meerdere specifieke personen die me inspireren, want ik haal mijn inspiratie uit iedereen die ik op mijn levenspad tegenkom, en ervoor open staat om een moment samen door te brengen. Deze groep mensen bestaat zeker uit mijn vader, mijn zusje, mijn vrouw en vooral mijn zoontje, maar ook mijn trainers, mijn sportmaatjes, en ook mijn vrienden zijn voor mij een bron van inspiratie. Maar er is nog een groep die me inspireert, en dat zijn jullie, de lezers van mijn blog, en helemaal diegenen die me via facebook steunen en motiveren. Het is daardoor voor mij een onbegonnen klus om aan te geven wie op welke manier mij inspireert.

Als de vraag is, voor wie ik meedoe aan de afvalrace, dan is het antwoord relatief simpel… Voor mezelf! Ik kan niet anders dan bekennen dat ik dit doe voor mezelf. Ik wil een aantal kilo’s kwijt en weer stukken fitter worden, zodat ik weer gezond door het leven kan gaan.

De voornamelijkste redenen, die me dit hebben doen besluiten zijn:

  1. Het feit dat ik met mijn zoontje wil kunnen ravotten en spelen, zonder na een paar minuten doodop te zijn en te moeten uitpuffen.
  2. Het overlijden van mijn moeder eerder dit jaar

Dit waren zeker niet de enige redenen, maar hebben wel een hele grote rol gespeeld in het wel of niet reageren op de advertentie van de Afvalrace, en daarmee op het traject waar ik nu gelukkig aan mee mag doen.

Hoe helpen deze mensen mij?

Mijn gezin en familie helpen mij doordat ze me steunen in wat ik doe. Mijn zoontje is mijn oogappeltje en voor hem wil ik tot het uiterste gaan, en dat helpt me met doorzetten als ik mentaal (en fysiek bijna) niet meer kan.
Mijn trainers helpen me door me steeds verder uit te dagen, zodat ik verder kan groeien en dichter bij mijn doel kom met elke training.
Mijn sportmaatjes helpen me door samen met mij door de trainingen heen te worstelen… Gedeelde smart is een volle auto halve smart. En dat geldt bij het sporten net zo. Je trekt je toch op aan je sportmaatjes, en als het moeilijk wordt dan helpt de aanmoediging van anderen enorm.
Mijn vrienden… tja… ik heb een klein select clubje vrienden en vriendinnen, en die zijn er als ik ze nodig heb. Als ik er (bijvoorbeeld na een training) helemaal doorheen zit, dan kan ik altijd bij hen aankloppen om mijn verhaal kwijt te kunnen.

Ik kan iedereen los bedanken, maar dan wordt het zo een enorm lang verhaal, daar zit niemand op te wachten ๐Ÿ™‚

dus… komtiedanhe..

BEDANKT ALLEMAAL!

Keertje meedoen?

We hebben binnenkort een open training bij ons bij Crossfit Zuid. Het lijkt me leuk als je mee komt doen… Dan kun je zelf ervaren hoe lekker het is om je grenzen te verleggen.

Kom ook… Schrijf je in via deze link ๐Ÿ™‚

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen