Inspiratie komt vanuit jezelf!

Foto: Luelle Koop

Als er iets is wat ik door de jaren van afvalpogingen heen heb geleerd is dat de inspiratie niet door een ander moet komen. Voor mij is het belangrijk dat ik mezelf inspireer om de persoon te worden die ik wil zijn.

Maar natuurlijk zijn er mensen die mij enorm ondersteunen en mij zo de inspiratie laten zoeken en vinden die ik nodig heb. Zo haal ik veel kracht uit gesprekken die ik heb met vriendinnen, sportmaatjes en natuurlijk coach Leroy. Even met beide benen op de grond gezet worden tijdens onze twee wekelijkse coachmomenten. Opdrachten waaruit ik weer kracht kan putten om door te gaan. En ik kan je vertellen: ik ben al veel verder dan ik ooit ben geweest. Leroy, bedankt voor onze gesprekken, bedankt dat je er bent wanneer ik je nodig heb:)

Breekpunt??

Afgelopen week bizar diepe gesprekken gehad met iemand uit onverwachte hoek. Iemand die mij zo kan lezen en kan uitlokken dat ik zo ontzettend moet nadenken over hoe ik me daadwerkelijk voel en hoe ik nu écht op mijn dieptepunt was belandt. Gesprekken die ik heel de week nog in mijn hoofd af kan spelen en over na kan blíjven denken. Fijn, maar tegelijkertijd heel eng. Het masker wat ik al die jaren heb gedragen lijkt er in een ruk afgetrokken te worden. Intimiderend, maar nodig ben ik bang. Bedankt Tim, voor je eerlijkheid en directheid!

Bewondering

Er zijn veel mensen waar ik enorm veel bewondering voor heb. Bijvoorbeeld trainingsmaatje Petra. Wat is dat een topvrouw! Blind maar vastberaden om een training net zo intensief of misschien nog wel intensiever af te sluiten.  Prachtig hoe zij kan VOELEN dat ik afgevallen ben, wat vaak tot grappig momenten leidt! Lieve Petra, als er iemand een inspiratiebron is dan ben jij dat.

Alleen

Na iets te weinig slaap dit weekend toch mee gedaan aan de Buddy WOD, samen met vriendinnetje Nayomi en Chris. Heerlijk om zo je zondag te beginnen. Te bedenken dat ik normaal tot een uurtje of 2 op bed zou liggen… Trots op wat ik allemaal heb bereikt tot nu toe, gaat niet eens om de kilo’s, maar om alles er om heen. Uiteindelijk moet ik het alleen doen en daarom moet ik mezelf blijven inspireren. Dat is de afgelopen week aardig goed gegaan, toch benieuwd of de weegschaal daar woensdag hetzelfde over denkt! Tot volgend jaar lieve volgers.
Luelle aan het trainen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen