Dit is het einde, dat doet de…

Foto: Luelle Koop

Wees niet bang, de deur gaat niet dicht want we gaan gewoon door! Nog een paar weken en de 180 dagen Afvalrace West Brabant zit er al weer op. Een paar weken geleden zei ik dat ik het alleen kon en dat ik niet bang was dat het einde in zicht was. Dat was de afgelopen weken wel anders. En nog…

Terugvallen in oude gewoonten is waar ik vanaf het begin af aan bang voor was. En ik moet jullie eerlijk bekennen dat dat ook is gebeurd. De afgelopen weken vloeide de alcohol rijkelijk waardoor ik de dag erop natuurlijk eetbuien had waar je u tegen zegt. En ja daar heb ik aan toegegeven. Wat nu? Weer pas op de plaats en keuzes maken. Voor het einde van het jaar wil ik immers op mijn streefgewicht zitten en daarvoor zal ik wat moeten doen!

Preken en oppeppers
Gelukkig zijn er van die fantastische mensen om mij heen die me weer even een oppepper geven (lees: preek). Tim die mij er even aan herinnert waar ik het voor doe en dat dit niet de manier is om vooruit te komen. Hij liet me even in zien dat alcohol al helemaal niet de oplossing is om dingen even te vergeten. Die gesprekken zetten mij weer aan het denken en doen me beseffen dat ik absoluut niet terug wil naar mijn oude leventje, hoe gezellig dat ook altijd was.

Shoppen
Ondanks het vele eten en drinken heb ik wel genoten de afgelopen weken. Een paar heerlijke dagen vrij die ik goed heb besteed. Een compleet nieuwe garderobe, die hard nodig was, geshopt met mijn lieve zusje, haar vriend en neef Marcel. Moeilijk hoor om mijn veilige kleur zwart los te laten!
Of het shoppen leuk was? Nieuwe kleren zijn altijd leuk maar ik vond het vreselijk om mezelf de hele dag in de spiegel te zien. Dat zelfbeeld moet zich nog even ontwikkelen denk ik. Uiteindelijk wel heel blij met alle nieuwe kleren en natuurlijk de maten: van kledingmaat 48 maar 38/40. Bizar! En zoals mama zei: ‘Leuk he dat we nu een beetje elkaars kleren aan kunnen!?’ Dus de helft ben ik straks alweer kwijt 😉

Rust en regelmaat
Vorig weekend ook even mogen genieten in het mooie Amsterdam. Samen met vriendinnetje Roos even weg, nergens aan denken en gewoon genieten.
Toch ook weer fijn om te gaan werken, want die regelmaat is zó enorm belangrijk voor mij. Een tip als je wat kilo’s kwijt wilt: rust (lees: meer dan voldoende slaap) en regelmaat!

Nog zo’n vier weken voor het einde, met op 8 april de Finale avond! Super leuk om straks met al mijn lieve familie en vrienden dit prachtige halfjaar feestelijk af te sluiten. Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan je (gratis) tickets via deze link!

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen