2018 wordt een topjaar!

Foto: Nadine

In de laatste maanden van 2017 heb ik een begin gemaakt om mijn leefstijl compleet te veranderen. Na wat tegenslagen kan ik best zeggen dat er tot nu toe al veel veranderd is.

 

Ik zit lekkerder in mijn vel, ben inmiddels ruim 16 kilo lichter en voel me veel energieker. Ik ben er nog lang niet want ik wil het liefst het dubbele afvallen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Ik vrees van niet, maar ik hoop zo dicht mogelijk in de buurt te komen en ik heb natuurlijk nog de tijd tot april. Mijn doel voor 2018 is dan ook dat ik die -30 kilo aantik op de weegschaal. Naast mijn doel wens ik dat ik samen met mijn gezin gelukkig en gezond blijf en dat we van veel leuke dingen gaan genieten het komende jaar. Dat is voor mij nog veel belangrijker dan die kilo’s, maar het hangt toch ook wel een beetje samen. Bij elke kilo die ik afval krijg ik namelijk een stukje zelfvertrouwen en positiviteit terug, wat er voor zorgt dat ik in het dagelijks leven meer wil doen dan alleen maar thuis zitten en mezelf schamen.

 

Weekendje genieten
Ik ga morgen een weekendje weg met mijn zusje. Dit had ze mij gegeven als verjaardagscadeau en ik verheug me er enorm op. We gaan in ieder geval shoppen want ik kan ondertussen wel wat nieuwe kleren gebruiken. Voor mij is dat heel lang geleden want ik bestelde eigenlijk alleen maar kleding via webshops. Ik vond het verschrikkelijk om de stad in te moeten gaan en dat niks paste. Hopelijk is dat vanaf nu verleden tijd en krijg ik geen teleurstelling op teleurstelling in de paskamers. ’s Avonds lekker een hapje eten en kijken wat er in de buurt te doen is.
Zondag rijden we op tijd weer terug want de competitie staat weer te wachten dus we mogen weer handballen. Ook hier heb ik altijd heel veel zin in. Al met al dus een leuk weekend voor de boeg. Ik moet natuurlijk wel opletten op wat ik ga eten buiten de deur, maar bovenal ga ik er van genieten want daar ben ik wel een keer aan toe.

 

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen