Pyromusical Vesta belooft groot spektakel

Foto: Christian Traets

Vesta Vuurwerk organiseert komende zaterdag voor de vijfde keer een vuurwerkshow. Een show die elk jaar groter wordt en een begrip is geworden in de regio.

Ooit begonnen als reclamestunt is de show inmiddels een familie-evenement geworden. Groter dan het vuurwerk aan het eind van de kermis, en artistieker dan het vuurwerk met de jaarwisseling wordt afgestoken.

Pyromusical

Mede-eigenaar Patrick Jansen van Vesta vertelt: “Ja, het begon ooit als productdemonstratie, de afsluitende vuurwerkshow was een leuk extraatje. Maar intussen is onze ‘pyromusical’ een echte publiekstrekker.”

Schepje bovenop

“Dit jaar doen we er weer een schepje bovenop. We schieten nog meer vuurwerk af en de show wordt gesynchroniseerd op dancemuziek. En dan is er nog de lasershow die de mannen van Mystery FX verzorgen.”

Dat het evenement steeds groter wordt, bleek wel toen zich vorig jaar ook Belgische media meldden tijdens het spektakel. Jansen: “De bezoekersaantallen liegen er ook niet om. Waar we begonnen met enkele honderden bezoekers, hebben we het inmiddels al over enkele duizenden uit de hele regio.”

  • Zaterdag 19 december, Westelijke Havendijk.
  • Productdemonstratie vanaf 19.00 uur.
  • Aansluitend om 19.30 uur laser- en vuurwerkshow.
  • Toegang gratis (met gratis chocomel, glühwein of iets anders).

Lees ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden