Schrijf je in voor de OVCR Classic – een oldtimer toerrit in en om Roosendaal

Foto: Jorbasa Fotografie Flickr cc by-nd-2.0

Zondag 20 september organiseert de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal de OVCR Classic, een oldtimer toerrit in en om de binnenstad van Roosendaal.

De rit staat open voor iedereen met een oldtimer of klassieker. Start en finish op de Oude Markt, zodat het publiek zich kan komen vergapen aan de beauty’s.

Dag der Proeven

Het thema van de rit is ‘De Dag der Proeven’. Want, zo stelt de organisatie, ‘het evenement zal de zintuigen prikkelen van bestuurder, navigator, bijrijders en auto.’ En natuurlijk ook van het publiek.

De OVCR

De Oldtimer Vrienden Club Roosendaal is een jonge, enthousiaste club voor oldtimerbezitters. De leeftijdgrens van 25 jaar geldt niet voor de leden van de club maar voor hun auto’s.

Op de gezellige, maandelijkse sleutelavonden kun je samen met andere leden klussen aan je klassieker en kennis uitwisselen. ABS Autoherstel Hoppenbrouwers aan de Jan Vermeerlaan stelt een ruimte met brug en gereedschap ter beschikking.

In de wintermaanden staan de meeste oldtimers ‘op stal’. De sleutelavonden worden dan vervangen door interessante thema-avonden. Daarnaast organiseert de club elk jaar diverse toertochten voor de leden en de jaarlijkse OVCR Classic waar ook niet-leden aan kunnen deelnemen.

Meedoen met de toerrit?

Een equipe bestaat uit een piloot, een navigator en een oldtimer/klassieker. Bij het inschrijfgeld van €40 per equipe is inbegrepen: rally met lunch, roadbook, rallyschild en meer. OVCR-leden krijgen €10 korting. Bijrijders betalen €10 per persoon. Inschrijven via de website van de club.

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen