Roosendaal viert het leven

Foto: Feest van het leven

Het Feest van het leven – een initiatief van Cultuurnetwerk Roosendal – sprankelt door de combinatie van zingen, dansen en eten van alle culturen.

Tijdens Burgerhout Bruist, op zondag 10 september, zijn het eerste Feest van het leven en de première van VIER!  VIER! is een eigentijdse voorstelling van de Brabantse Theatergroep Bint. Iedereen is er welkom: verenigingen, gemeenschappen, gildes, groepen, families en individuen. Door samen te zijn, te zingen, dansen en eten, ontmoet je elkaar, leer je elkaar kennen en ontstaat waardering.

Wat vind jij belangrijk in je leven?

Het leven is vol met verhalen die verteld willen worden. Grote verhalen, kleine verhalen, interessante verhalen, gewone verhalen. Wat vind jij belangrijk in je leven? Welke momenten in het leven laat jij misschien te snel voorbijgaan? En met wie zou jij het leven willen vieren?

Gemeente Roosendaal is een mozaïek van verschillende inwoners, de stad en de dorpen zijn rijk aan uiteenlopende culturen en werelden. Hier haalde de Mobiele Vier Brigade van Theatergroep Bint persoonlijke verhalen op die gaan over het vieren van het leven. En met die verhalen van Roosendalers maakten zij de eigentijdse theatervoorstelling VIER!, die het hart vormt van het Feest van het leven.

Tijdens het nieuwe Roosendaalse feest geniet het publiek van VIER! en maakt kennis met vier Roosendalers met een bijzonder verhaal. Na de voorstelling word je uitgenodigd te vertellen wat je zelf wil vieren en hoe je dat het liefste doet. De Mobiele Vier Brigade geeft iedereen de ruimte om nieuwsgierig te mogen zijn naar elkaar, om onverwachte vragen te mogen stellen en onverwachte antwoorden te krijgen en te geven. Het Feest van het leven en VIER! strijken neer op verschillende plekken in Roosendaal. De volgende stop is in oktober, in Openluchttheater Nispen.

Meer informatie

Feest van het leven is een initiatief van Cultuurnetwerk Roosendaal en wordt in samenwerking met Burgerhout Bruist georganiseerd. In opdracht van gemeente Roosendaal verbindt het netwerk kunst en cultuur aan initiatieven en nieuwe ontwikkelingen in de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen