De Dansers brengen een dansconcert in de Tongerlotuin

Foto: Saris & Den Engelsman

Als onderdeel van Roosendaal Danst brengt het gezelschap De Dansers op vrijdagavond een bijzondere locatievoorstelling in de Tongerlotuin.

In Ten Noorden van Nergens beproeven 7 mensen – dansers en muzikanten – de grenzen van hun lichaam en hun doorzettingsvermogen. Ze proberen te ontsnappen aan het moderne leven. Hoe bevrijd je je van een ontevreden leven dat diep in je geworteld zit? In dit dansconcert komen de acrobatische danstaal van De Dansers en de rauwe muziek live muziek van La Corneille samen in de buitenlucht.

Muzikant, componist en danser Guy Corneille is overigens dit jaar genomineerd voor de Gouden Krekel voor zijn voorstelling The Basement (12+), eveneens van De Dansers. De voorstelling dingt mee naar de titel Meest indrukwekkende podiumpresentatie, een vakprijs die medio september wordt uitgereikt voor de VSCD-Jeugdtheaterjury.

Ten Noorden van Nergens van De Dansers is te zien op vrijdag 22 september om 21.00 uur in de Tongerlotuin (entree via De Kring). Kaarten à € 19,50 per stuk (inclusief consumptie) zijn te reserveren via www.dekringroosendaal.nl of 0165 – 555 555 (ma t/m vr 09.00 – 16.30 uur).

Roosendaal Danst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen