Handsome Poets op PALM PARKIES

Foto: Ad Verbiest

Woensdag 8 augustus staat niet zomaar een band op Palm Parkies, maar Handsome Poets. De Nederlandse indiepopband bracht onlangs een nieuwe single uit ‘Make it Better’ die inmiddels overal te horen is.

Toen de heren van Handsome Poets in 2010 werden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent ging het hard. Hun tweede single ‘Dance (The War is Over)’ werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Een jaar later, na een aantal optredens in De Wereld Draait Door en het verschijnen van hun eerste album, won de band de 3FM Serious Talent Award. Ze speelden in het voorprogramma van Bløf en traden met Chef’s Special en The Hype op tijdens de 3FM Serious Talent Tour. In de zomer van 2011 speelden Handsome Poets op maar liefst 60 festivals waaronder Lowlands, Concert at Sea en Appelpop. Wat volgde was een optreden in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Londen, een Nederlandse clubtour, optredens op Eurosonic en Noorderslag en nog meer optredens op festivals, waaronder Pinkpop. In 2015 krijgen ze de Schaal van Rigter voor het nummer ‘Sky on Fire’. In november 2014 worden ze uitgeroepen tot Esquire’s best geklede band. Ook datzelfde jaar treden ze op tijdens De Vrienden van Amstel Live en in het Holland Heineken House op de Olympische Spelen in Sotsji. Hun laatste cd ‘2015’ dateert alweer uit 2015.

Terug van weggeweest!

Na een radiostilte van drie jaar zijn ze eindelijk weer terug. Na al die jaren komen ze nog steeds graag bij elkaar om een vette show neer te zetten. Vanuit hun kantoor / studio / privé café in Gouda blijven de ideeën komen en publiceren ze hun liedjes online die zelfs worden opgepikt en gebruikt in Hollywood! Met hun nieuwe single ‘Make It Better’ (die werkelijk overal te horen is) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

Vrouwenhofpark Roosendaal

Kom te voet of met de fiets! Geen gedoe met parkeren en achteraf kan je makkelijk naar huis of de afterparkie in de binnenstad. Er is een fietsenstalling bij de ingang van het park.

Geopend van 19u30 – 23u

En bij heel erg mooi weer zelfs al vanaf 18u. Hou onze kanalen in de gaten. Het concert begint rond 20u15.

 

Reacties

article
56455
Woensdag 8 augustus staat niet zomaar een band op Palm Parkies, maar Handsome Poets. De
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/56455/handsome-poets-op-palm-parkies/
2018-08-08T12:03:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/08/02095030/DSC_0030.jpg
cultuur