Het T-Plein gonsde van gezelligheid met de Beatles-mania

Op het Tongerlo-Plein was het gezellig druk. Veel Beatles liefhebbers waren naar het T- Plein gekomen om het het geluid van weleer yeh yeh yeh van de Beatles nog eens te ervaren.

Het Tongerlo-Plein was aangekleed met diverse stands waar men zich alsnog meester kon maken van hits gezongen door de gouden keeltjes uit Liverpool. Achter de St Jan had Lad’s Sing zich meester gemaakt van het podium en de bekende klanken rolde het T-Plein over. ‘Let me hold your hand’ werd soms letterlijk genomen en Let it be….. het was toch gezellig!!

De Moriaan deed gouden zaken het weer was voortreffelijk en het bier smaakte goed. Rond 16.00 uur iets later dan gepland besteeg All McCartney de Buhne en starte met Band on the run om rond 17:00 uur plaats te maken voor Sebas Honing & Friends.

De populariteit van de Beatles groeit nog steeds ondanks dat ze uit elkaar zijn. De sound is en blijf al sinds de jaren zestig de gangmaker voor gezellige party’s. Dat geluid gaat nooit verloren. OP de Oude Markt genoot men van een heerlijk najaarszonnetje en van de door de wind meegevoerde klanken van het Tongerlo-Plein, onder het genot van een biertje of een wijntje. Al met al weer een geslaagde zaterdag.

Tekst en beeld door Ad Verbiest

'

Reacties

gallery
57214
Op het Tongerlo-Plein was het gezellig druk. Veel Beatles liefhebbers waren naar het T- Plein
https://roosendaal.nieuws.nl/cultuur/57214/t-plein-gonsde-gezelligheid-beatles-mania/
2018-10-07T18:04:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/10/07175745/DSC_0019-4.jpg
cultuur