75-jarig jubileum Nationale Vereniging De Zonnebloem

Foto: Pexels

Ter ere van het 75-jarig jubileum organiseren Regio Roosendaal en Regio Bernardijnen samen de feestelijke theatertour ‘VOLLE KRACHT VOORUIT’ op dinsdagmiddag 18 juni a.s. in Schouwburg De Kring te Roosendaal.

In deze muzikale theatershow, die in maart 2024 in première gaat, is Joke de Kruijf de eerste stuurvrouw op dit bijzondere schip. Samen met haar talentvolle bemanning reist ze langs de belangrijke mijlpalen uit de Zonnebloemgeschiedenis. Daarna gaan ze op volle kracht vooruit de toekomst in.

Het is een wervelende matineevoorstelling van  90 minuten waar je kunt genieten van een prachtig decor, schitterende kostuums en liedjes van toen en nu. Van The Rolling Stones, Rob de Nijs, Simon & Garfunkel en Boudewijn de Groot tot Krezip, Willeke Alberti, Claudia de Breij en Jaap Reesema.

De ervaring van Joke de Kruijf gecombineerd met jong aanstormend theatertalent geven een nieuwe draai aan het Zonnebloemmotto: Er kan zoveel meer dan je denkt!!!

Het aanmelden kan bij de vrijwilligers van de afdelingen van de regio’s Roosendaal en Bernardijnen. Zij gaan de komende weken bij hun gasten langs met meer informatie over deze theatertour.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen