Kiki, een wat verlegen kater,maar ontzettend lief!

Foto: DOC Arduin

Kiki is een gecastreerde kater, geboren op 1-6-2015. Van hem is afstand gedaan, omdat zijn bazin er recent helaas alleen voor is te komen staan en de verzorging van de dieren te veel van haar vraagt. Kiki is in het algemeen wel een redelijk terughoudende kat te noemen, zo zou hij altijd al geweest zijn. Hij is wat verlegen, zeker naar vreemden en trekt zich makkelijk terug op een voor hem veilig plekje.

Bij ons is bekijkt hij dit veilige plekje een hoek, van waar hij overzicht heeft op het gehele verblijf. Eenmaal vertrouwd met je, is hij een stuk opener en luid spinnend kan hij ontzettend genieten van alle aandacht en aanrakingen. Hij zal niet makkelijk uit zichzelf bij je komen liggen, maar is stiekem echt wel een lieve knuffelkater.

Kiki leefde samen met nog 4 katten en een hond, al was die laatste vooral beneden en de katten meest op de slaapkamers. Wellicht was dit toch wat aan de drukke kant  voor hem, zeker ook omdat dit poezen waren, die wel graag op de voorgrond staan. Kiki komt op een appartement alleen of met hooguit één andere (ook rustige) kat waarschijnlijk veel beter tot zijn recht. Kiki is wel een echte binnenkat en op deze leeftijd zouden we daar ook geen verandering meer in brengen. Spelen is niet aan hem besteed, dat laat hij liever over aan anderen. Een rustige omgeving, op tijd zijn natje en droogje, een lekkere traktatie tussendoor en Kiki lijkt een tevreden kater.

Woont u rustig, bent u op zoek naar wat gezelligheid in huis en heeft u daarnaast voldoende tijd om Kiki regelmatig te voorzien van de nodige knuffels? Vindt u het niet erg dat Kiki soms zijn eigen plan trekt en dan liever even op zichzelf is? Dan is Kiki misschien wel uw match! Komt u dat snel eens ontdekken bij Dieren Opvang Centrum Arduin!
Kijkt u ook eens hier!

 

         

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen