Deze week zetten we zonaanbidster Alice in het zonnetje

Foto: DOC Arduin

Alice is een gesteriliseerde poes, geboren in of rond 2015. Ze liep al minstens een half jaar te zwerven op de plek in het buitengebied, waar ze uiteindelijk door bezorgde bewoners weggehaald is. Volgens de buurt neemt haar baasje geen enkele verantwoording om een fijn plekje voor haar te zoeken. Alice is aan haar lot overgelaten. Waarschijnlijk vond ze het niet fijn bij de honden in haar huis en is gaan lopen. Omdat ze her en der gevoerd werd, heeft haar baasje het zo maar gelaten.

Dat is natuurlijk niet wat je Alice toewenst. We zijn dus op zoek naar een fijn thuis voor deze lieverd. Het liefst is zij in een huis zonder andere huisdieren. In het algemeen is drukte niet zo aan haar besteed en weet ze zich in haar eentje prima te vermaken. Alice is niet perse een kroelpoes, wil wel graag regelmatig een aai over haar bol, maar genoeg is ook wel weer genoeg. Een zelfstandige dame, die met op tijd haar natje en droogje al snel tevreden lijkt.

Spelen vindt ze wel ontzettend vermakelijk en een hengeltje met veertjes is daarin zeker favoriet. Het zal ons ook niet verbazen dat Alice zo nu en dan met een prooi thuis zal komen.Alice is een echte zonaanbidster. Languit op haar rug kan ze echt genieten van de warmte op haar vacht; bij goed weer buiten en als het wat kouder is, van achter het glas…

Woont u rustig en bent u op zoek naar wat gezelschap in huis, vindt u het prima dat lieve Alice ook een zelfstandige dame is en ze soms makkelijk haar eigen plan trekt? Dan nodigt ze u graag uit eens kennis te komen maken!

Kijkt u ook eens hier!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen