112

112-berichten die het nieuws niet haalden

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

Vorige week was het te warm voor criminelen. Deze week waren er weer de nodige 112-berichten. Op twitter waren de wijkagenten vooral preventief bezig.

  • De wijkagenten van de Tolberg plaatsten een rake tweet om mensen te waarschuwen hun vakantieplannen niet op social media te delen:

@inbreker Eindelijk! De #vakantie en ik staan weer voor de deur! #zinin Gaan jullie nog weg? #dtv

  • 150715 HondenbeetVorige week woensdag is een 71-jarige vrouw in het Burgemeester Coenenpark gebeten in haar onderbeen. Het vrouwtje van de hond, vermoedelijk een Beagle, riep dat ze er niets aan kon doen en liep weg. De wond moest in het ziekenhuis worden gehecht. De hondenbezitster heeft zich niet gemeld. De dochter van het slachtoffer plaatste deze foto op Facebook.

    > Update: Baasje van bijtgrage hond heeft zich gemeld

  • Vrijdag waarschuwde de politie: “Er zijn weer pannenverkopers gesignaleerd in de eenheid. Pas op, koop geen dure pannen vanuit een auto. OPLICHTING!!” Het gaat om een man die mensen ertoe aanzet pannen van hem te kopen. De mensen pinnen duizend euro, krijgen een ‘prutsetje’ in handen gedrukt waarna de man ervandoor gaat.
  • Balletjespistool
    Balletjespistool

    In de nacht van zaterdag op zondag draaide wijkagent Dion Voorheijen horecadienst: “Verliep rustig, op enkele aanhoudingen na.”

  • Voorheijen meldt ook dat balletjespistolen – een populair vakantiesouvenir – in Nederland verboden zijn en onder de Wapenwet vallen.

Info? Tips?

Heb jij informatie die de politie kan helpen, bel dan (0900) 8844.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen