Bureau Brabant: Mishandeling El Corazon

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

Vanavond in het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht voor een mishandeling bij El Corazon waarbij één man in het ziekenhuis belandde.

De politie laat bij Omroep Brabant beelden zien van bewakingscamera’s van de discotheek op de Markt. De daders zijn daarop duidelijk zichtbaar. De politie hoopt dat ze met hulp van de kijkers geïdentificeerd kunnen worden.

Volgens politiewoordvoerder Willem-Jan Uytdehage gaat het om El Corazon.

Rake klappen

Twee mannen deelden daar vroeg in de ochtend van zaterdag 18 april een stel rake klappen uit. Een van de slachtoffers is met inwendige kneuzingen opgenomen in het ziekenhuis. Hij is zijn reukvermogen kwijt.

150906 Bureau BrabantHulp van het publiek

Op bewakingsbeelden van de discotheek zijn de twee verdachten duidelijk te zien. Tot op heden is het de politie niet gelukt om de identiteit van de daders te achterhalen. Daarom geeft het openbaar ministerie nu toestemming om de hulp van het publiek in te schakelen via Bureau Brabant.

  • Bureau Brabant, maandag 7 september, 18.15 uur (met daarna elk uur herhalingen).

Tips?

Als je vanavond zit te kijken en een van de mannen herkent, bel dan de politie via (0900) 8844. Dat geldt natuurlijk ook als je andere informatie hebt over deze zaak.

Lees ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden