112

Wie herkent deze jongens van de mishandeling in El Corazon?

Beelden van 18 april 2015
Foto: Bureau Brabant

Op 18 april 2015 is een groepje vrienden op stap in Roosendaal. Ze komen terecht in discotheek El Corazon op de Markt. Daar gaat het mis.

Vanavond heeft de politie in Bureau Brabant beelden laten zien van de bewakingscamera’s van die nacht.

Op de beelden is te zien dat het erg druk is. Het uitgaanspubliek is onherkenbaar gemaakt behalve de daders: zij staan in de cirkels. De jongen met het witte t-shirt is flink aan het dansen. Zijn vriend – hij draagt een zwart t-shirt – staat wat te drinken.

Inwendige kneuzingen

Kennelijk ontstaat er een misverstand tussen de man met het zwarte shirt en een van de andere bezoekers. Je ziet de man met het zwarte shirt iemand aan de haren trekken. Daarna slaat de vlam in de pan.

De verdachten delen rake klappen uit. Een van de slachtoffers is met inwendige kneuzingen in het ziekenhuis beland. Hij is zijn reukvermogen kwijt.

Deel de beelden met je vrienden

Je kunt de beelden hier bekijken (0:47).

De politie stelt: “Het mag duidelijk zijn dat we deze verdachten zo snel mogelijk willen arresteren. Bekijk de beelden en deel dit bericht┬ámet je vrienden.”

Heb je informatie over deze zaak waar de politie iets aan kan hebben, bel dan (0900) 8844 of Meld Misdaad Anoniem via (0800) 7000.

Lees ook:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden