Kofferbakmarkt bij GoStores Roosendaal

19 sep 2016, 15:40 nieuws
kofferbak tweedehands markt
Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen…
Dat kan op de kofferbakmarkt bij GoStores Roosendaal op zondag 25 september. Het parkeerterrein voor BCC wordt omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met vintage schatten. Na het grote succes van de kofferbakmarkten van eerder dit jaar en vorig jaar, organiseert GoStores Roosendaal opnieuw een kofferbakmarkt, en wel op zondag 25 september. De markt wordt gehouden op het parkeerterrein van GoStores Roosendaal aan de Rucphensebaan van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis!

Zelf spullen verkopen?

Wil je je spullen verkopen op de kofferbakmarkt van zondag 25 september bij GoStores Roosendaal? Aanmelden is verplicht; dat kan via de website www.kofferbakmarktroosendaal.nl .

Over de kofferbakmarkt

Sinds de jaren ‘80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de ‘car boot sale’, oftewel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen.
Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt uit zo’n kofferbak. Vaak gaat de bezoeker met een onverwacht koopje naar huis; dat maakt het ook zo leuk! En verkopers kunnen een leuk zakcentje verdienen…

Over GoStores Roosendaal

Met een Action, GAMMA, Prominent, Sani-Dump, Xenos, Blokker Tuin, Outdoor & Travel Outfitters, Leen Bakker, BeterBed, Health Works Fitness, BCC, Bruynzeel Keukens, KFC, Action en Babypark is dit frisse winkelgebied de nieuwe trekker aan de rand van Roosendaal. Je kunt bij GoStores Roosendaal Easy XL shoppen op een wel heel gemakkelijke manier. Parkeren voor de deur is namelijk altijd gratis!
  • Meer informatie: www.gostores.nl/roosendaal of Facebook