Wie helpt Biggie aan een nieuw thuis?

Foto: Dierenopvang Arduin

Biggie is een ontzettende leuke, super lieve en vriendelijke hond.

Biggie is een reu geboren in 2011. Biggie is door zijn baasje in het pension achtergelaten. Hij is een beetje onbehouwen en ontzettend speels.
Biggie speelt dan ook erg graag met ballen, het liefst met grote voetballen. Hij zit vol energie en heeft dan ook wat beweging nodig.

Biggie is erg aanhankelijk en is ontzettend graag bij je in de buurt voor wat gezelschap. Hij komt dan ook graag gezellig bij je kroelen. Biggie kan niet bij reuen en katten, op teefjes reageert hij goed.

We weten niet of hij bij kleine kinderen kan. Biggie heeft een consequent baasje nodig, want deze vrolijke viervoeter kan wel eens ondeugend zijn.

Omdat Biggie zo ontzettend lief is, snappen wij niet dat hij al zolang bij ons in de opvang zit. Wij hopen dan ook echt dat hij toch snel een heel fijn huis krijgt waar hij lekker verwend kan worden. Biggie is een echte snoeperd en komt dan ook graag wat lekkers bij je halen.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen