Waterrat Donna zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Donna is een wit-bruine kruising Boxer die gevonden is. Het is een teefje die waarschijnlijk geboren is in 2014. Donna is een ontzettende leuke, lieve en vrolijke hond die graag bij je komt voor wat aandacht.

Ze is graag bij je in de buurt en voor mensen is ze superlief. Donna is erg aanhankelijk en komt dan ook graag lekker bij je knuffelen. Ze is erg speels en luistert redelijk goed. Donna is ook een echte waterrat en gaat dan ook graag zwemmen met mooi weer. Ze hoeft niet perse in een meer of de zee te zwemmen, een klein waterbadje in de tuin is ook prima voor haar.  Hier kan ze ontzettend veel van genieten. Donna is herplaatst geweest, maar helaas ging het niet samen in huis  met de andere hond.  Buiten aan de riem kijk ze niet om naar andere honden. Ook met katten kan Donna niet overweg. We weten niet of deze vriendelijke viervoeter met kleine kinderen overweg kan. Met oudere kinderen kan ze het prima vinden.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen