Toetje zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Toetje is een gesteriliseerde poes, geboren op 1-9-2009. Toetje is een rustige poes die af en toe een speelse bui heeft.

Ze luistert redelijk naar haar naam en is binnen in huis gewend, al loopt ze soms wel graag met je mee de tuin in. Toetje is een lieve poes, die niet van al te veel drukte houdt. Vlees eet ze niet maar Whiskasbrokjes vindt ze ontzettend lekker. Ze komt dan ook pas gezellig bij je liggen kroelen, wanneer het rustig is in huis. Met honden kan ze niet overweg en andere katten ontloopt ze liever. In huis was er een klein kindje die achter haar aanging en dit vond Toetje niet fijn.

Toetje is bij ons gekomen, omdat ze de laatste acht maanden niet meer gelukkig was en dit uitte ze door regelmatig niet meer op de kattenbak te gaan. Dit kan door verschillende veranderingen in huis komen. Bij ons is Toetje echter wel goed zindelijk. Onze ervaring is dat wanneer dit soort katten in een andere omgeving komen te wonen, waar ze zich wel op hun gemak voelen, wel zindelijk zijn. We willen Toetje dan ook graag plaatsen in een rustig huis, zonder kleine kinderen en zonder andere huisdieren. Zo kan Toetje in alle rust genieten van alle aandacht voor haar. Op de foto kan ze boos kijken maar dit is ze absoluut niet.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen