Boek jouw zonnige fotoshoot bij Rogue’s Pet Pictures

Foto: Rogue’s Pet Pictures

Het mooie weer komt er weer aan! Tijd om nieuwe herinneringen te maken met jouw (huis)dier. En hoe doe je dat beter dan om alles vast te laten leggen door een professionele dierenfotograaf in Oudenbosch en omgeving?

Onder de naam Rogue’s Pet Pictures sta ik, Kimberly Scheers, voor jou, je (huis)dieren en familie klaar om in een ontspannen sfeer alles vast te leggen. Huisdieren apart, met jou als eigenaar of met het gehele gezin: alles is mogelijk. Ook voor unieke workshops (wat dacht je van het fotograferen van uilen en roofvogels?) ben je bij mij aan het juiste adres!

De mogelijkheden voor een fotoshoot

Heb je een hond, kat, konijn, paard of vogel? Of heb je een uniek huisdier waar je de mooiste foto’s van wilt laten maken? Ik leg met veel expertise als dierenfotograaf alles vast. In een ongedwongen sfeer, een zelfgekozen locatie en met de dieren die je zo graag bij je hebt. Jouw dieren hoeven hiervoor niet perfect los te kunnen lopen. Met een speciaal fotografielijntje zorgen we er tijdens de fotoshoot voor dat je dier niet los hoeft te lopen en jij dus ook zo ontspannen mogelijk bent. Hier komen ook direct de mooiste foto’s uit! Na een uitgebreide bewerking heb jij foto’s die je kan gebruiken voor jouw socials en privé.

De voordelen van een dierenfotograaf in Halderberge

Als dierenfotograaf zorg ik dat je de mooiste foto’s hebt en tegelijkertijd nieuwe herinneringen maakt met jouw dier. Alles gebeurt op een locatie die je zelf uitkiest: het bos, in de stad of juist een unieke plek waar je graag komt. En dat allemaal bij jou in de omgeving of juist een plek waar je de mooiste herinneringen aan hebt. Ik heb verschillende pakketten beschikbaar, voor ieders budget en met een bepaald aantal bewerkte foto’s. De galerij heb je snel binnen, waarna je de foto’s aan kan geven die je graag wilt hebben. Moeite met kiezen? Dan bestel je eenvoudig extra foto’s vanuit jouw persoonlijke galerij!

Workshops voor beginnende en ervaren fotografen

Naast de fotoshoots kan je bij Rogue’s Pet Pictures ook terecht voor het volgen van workshops. Regelmatig staan er workshops op de planning, waarin ik je meer leer over het gebruik van jouw camera, het aansturen van modellen en hoe je de beste foto’s maakt! Heb je dus net een camera aangeschaft om foto’s van jouw trouwe viervoeter te maken? Ook dan ben je bij Rogue’s Pet Pictures aan het juiste adres. Voor fotografen is het ook een goede gelegenheid om weer extra portfoliomateriaal op te bouwen. Ook kan je een workshop Photoshop boeken, zodat je jouw foto’s op de mooiste manier bewerkt.

Op 3 juni staat er een leuke uilen- en roofvogelworkshop gepland waar je nog deel aan kan nemen! Een volle dag, waarin je meer leert over het fotograferen van vogels en aan het einde van de dag nieuw portfoliomateriaal hebt. Meld je hiervoor snel aan via de website, want vol = vol.

Interesse in fotoshoot en/ of workshop?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen