Laatste dag Beach Event Roosendaal

Foto: roosendaal.nieuws.nl cc by-sa-2.0

Vandaag is de laatste dag van Beach Event Roosendaal. Om 15.00 uur beginnen de halve finales van het landelijke beachvolleybal toernooi en de West-Brabant Cup.

Tegen zessen moeten ook de finales gespeeld zijn en zit het 25e Beach Event Roosendaal erop. Wie gaat er met de felbegeerde titel vandoor?

Stadstrand?

Donderdagavond werd het Roosendaalse stadstrand op de Markt aangelegd. Het is onvoorstelbaar hoeveel zand er nodig is voor zo’n zandbak, al is het met drie speelvelden natuurlijk geen kleintje.

Scholierentoernooi

Vrijdag speelden de middelbare scholieren tegen elkaar – vier tegen vier – in het scholierentoernooi. De twaalf teams hadden voor de zomervakantie op school al twee keer een door de Rabobank gesponsorde clinic gehad van een ervaren beachvolleyballer.

Vlak voor het toernooi kregen ze de laatste tips van topspeler Michiel van Dorsten. De hele middag zorgden dj’s van de verschillende scholen voor een lekkere beat.

West-Brabant Cup en landelijk toernooi

Later op de dag verschenen de bedrijventeams aan de start. Het team van DRV ging er met de beker vandoor.

Een aantal spelers uit de bedrijvencompetitie speelde gisteren mee in de West-Brabant Cup – twee tegen twee – waarvan vandaag de finale plaatsvindt. Ook het landelijke beachvolleybal toernooi heren en dames nadert de ontknoping. De vraag is alleen: hoe ligt het zandstrand er na vannacht bij?

150830 Beach Event Roosendaal (1)

150830 Beach Event Roosendaal (3)

150830 Beach Event Roosendaal (4)

150830 Beach Event Roosendaal (5)

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen