46e Fietsvierdaagse Roosendaal

06 jun 2016, 13:23 sport
150524 fietsvierdaagse dirk peeters flickr cc by 20 e1432421144611
Dit jaar vindt de fietsvierdaagse van Roosendaal al weer voor de 46e keer plaats!
Vorig jaar is de organisatie een grandioos succes geworden dankzij de steun van vele sponsors en vrijwilligers, alsmede de altijd enthousiaste fietsers die in steeds groter wordende getalen naar ons evenement komen. Bekijk de foto's van vorig jaar.
De fietsvierdaagse wordt al sinds zijn geboorte georganiseerd door de Rijwiel Toer Club Noord- Brabant. De afstanden zijn 15 óf 35 km per dag. De routes van 15 km zijn speciaal voor de jongste (en/of oudste) deelnemers geschreven. Ook mensen die beginnen met bewegen kunnen perfect instappen op de kortere route van 13 t/m 16 juni 2016.
De opnieuw verbeterde routes voeren door het fraaie West Brabantse landschap met een vleugje Vlaanderen. Zo is er weer een fraaie route opgesteld richting Zundert met een klein uitstapje in België. Ook een route naar Kruisland over rustige, landelijke polderwegen zal niet ontbreken. Een rondje Rucphen is ook toegevoegd aan het geheel, en tenslotte gaat we weer traditioneel naar de Wouwse Plantage, maar dan net weer even anders dan andere jaren.

Inschrijven

Men kan dus vanaf eind mei voorinschrijven bij de plaatselijke V.V.V. te Roosendaal. Inschrijven op de dag van vertrek kan ook bij de start en aankomstplaats in café-zaal Burgerhout aan de Burgerhoutsestraat 161.
De vertrektijden zijn elke middag van 13.00 tot 14.00 uur en ’s avonds van 17.30 tot 19.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt dan echter wel 1 euro meer dan bij voorinschrijving. Onderweg wordt er technische en (eventueel) medische zorg verleend door de vrijwilligers vanuit onze servicewagen.
Mensen die één dag niet in de gelegenheid zijn om te fietsen behouden toch het recht op een herinnering. Elke dag zorgen we voor een kleine versnapering. Sinds enkele jaren kunnen de deelnemers ook per dag inschrijven, zodat de laatste barrière om niet deel te nemen vanwege tijdgebrek ook niet meer op hoeft te gaan.

Slotavond met prijsuitreiking

Op de slotavond vindt wederom de prijsuitreiking plaats met een loterij waarbij we wel graag van tevoren aangeven dat de prijswinnaar tijdens de verloting aanwezig dient te zijn.
Er worden op de laatste avond prijzen beschikbaar gesteld voor de jongste en oudste deelneem(st)er.