Luelle stelt zichzelf voor

Foto: redactie

Slapeloze nachten, nergens anders meer aan kunnen denken, collega’s lastig vallen met je theorieën, Kevin (Cross Fit Zuid) irriteren met duizend vragen. De dagen voor de bekendmaking zijn een hel! “Wat als ik er bij zit? Dan moet ik echt aan de bak!” “Wat als ik er niet bij zit, wat doe ik dan?” Vragen waardoor je nog meer na gaat denken over hoe graag je dit wilt! Kandidaat zijn van de Afvalrace West Brabant! “Want dan moet ik écht een half jaar knallen, dan leest iedereen namelijk mee..”

In het eerste gesprek met Kevin aan de telefoon stelde hij mij gelijk op mijn gemak en het voelde alsof hij zo door mij heen prikte. Ook Leroy stelde mij erg gerust en was erg enthousiast. Tevreden over beide gesprekken zit ik in de auto naar huis. “Afwachten maar, heb ik het wel goed gedaan? Heb ik gezegd wat ik wilde zeggen? Weten ze nu eigenlijk wel hoe graag ik dit wil?”.

Zenuwslopende dagen die voelen als maanden. Nog even wachten en ik zal weten of het komende half jaar mijn leven gaat veranderen. Of ik ooit topfit zal gaan korfballen en de trap op kan zonder kapot te gaan. En of ik mijn ouders weer eens een keer trots op mij kan maken door door te zetten!  Duimen, duimen, duimen!

Geselecteerd

Wauw wat een top gevoel! Op vrijdag 23 september werden Christiaan en ik met een smoesje naar CFZ gelokt, we zouden nog met vier potentiële kandidaten over zijn. Eenmaal daar aangekomen zaten mijn twee lieve vriendinnen al te wachten, god wat was ik blij ze te zien! Nadat Kevin een mooi verhaal op hing kwam eindelijk het verlossende woord: Chris en ik zitten erbij! Tranen van blijdschap en opluchting, een knuffel en een kaart van vriendinnen Olsen en Debbie waar ik emotioneel van werd. Wat een geweldig gevoel!

Wie ik wil zijn

Tijdens de Kick off kwamen de eerste heftige confrontaties. Wegen, meten en circuit training. Ik ben trots op mijzelf dat ik dit aan durf, dat ik dit écht ga doen. Werken aan de persoon die ik wil zijn. Een sterke vrouw, die fit en gelukkig door het leven gaat. Klaarstaat voor haar familie en vrienden. Een vrouw die de prestatie heeft geleverd om 180 dagen te knallen en dit ook vol weet te houden. Wie is zij nu? Luelle, 26 jaar, die vrolijk in het leven staat. Zo lijkt het..

Luelle met haar ouders

Meer rust gevonden

Na een aantal jaar te hebben samengewoond, kon ik gelukkig bij mijn ouders terecht toen dat misliep. Jaren van lang leven de lol volgden maar ook de kilos volgden. Feesten, eten en gezelligheid stonden centraal. Ineens komt dan het besef dat het tijd wordt om serieus te worden. Een baan, minder stappen en wat meer avonden thuis zijn de basis die ik wil leggen.  En ben ik minder gelukkig? Nee absoluut niet. Ik heb zelfs meer rust gevonden en kan genieten van een avondje op de bank terwijl ik dat voorheen tijdsverspilling vond. De Afvalrace komt op het juiste moment, voor de volgende stap in mijn leven. Een leven zonder die overtollige kilo’s, een leven waarin ik fit opsta en graag ga sporten. Een leven waarin ik mij nóg beter voel, want geloof mij ik ben echt niet ongelukkig maar wel ongezond.

Werken aan de toekomst

In de komende 180 dagen ga ik vechten voor een gezond lichaam, gaat de knop bij mij om en ga ik de mensen die mij enorm dierbaar zijn ontzettend trots maken. Samen met personal trainer Leroy, coach Wendy en mede racers Chris, Wendy en Mark (ongetwijfeld nog veel meer) gaat mij dat lukken! Super veel zin om te beginnen aan mijn nieuwe leven wat in ieder geval inhoudt: tientallen kilo’s lichter en de 1/8 triathlon van Oud Gastel!

Wil je meer weten over mijn weg hier naar toe?   Like dan de facebookpagina van de Afvalrace West-Brabant!

Luelle met vriendinnen

Christiaan en Luelle worden begeleid door CrossFit Zuid en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace, neem dan contact op. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen