Blij met mijn resultaten

Foto: Monique Thielen

Een week met veel bijzondere momenten. Kapot van het sporten, op verjaardagsvisite, met de familie eten bij oma, veel gewerkt aan mijn examenopdracht voor mijn opleiding, mijn certificaat behaald en naar de huisarts voor mijn resultaten.

Kapot van het sporten

Van de week ben ik tot het randje gegaan denk ik zo, jammer genoeg geen foto van de actie zelf, alleen van het eindresultaat. Christiaan had me weer in het harnas gehesen en hij was zelf op de al zware slee gaan zitten, ik heb zo’n 150 kilo vooruit getrokken, nou ja millimeter voor millimeter vooruit gekregen. Maar ik heb het wel gedaan, zo sterk ben ik dus, echt super trots op mezelf. Het resultaat is te zien op de foto, gesloopt was ik.

uitgeput, na een pittige sportsessie

 

De week stond eigenlijk niet in het teken van de afvalrace

De week zal vol met uitdagingen, een kinderverjaardag waar ik goed doorheen gekomen ben, koste eigenlijk geen moeite, met de familie eten bij oma, ja hier heb ik wel de keus gemaakt om gewoon mee te doen, ik heb geen taart of toetje op, maar wel drie gangen en dus een lang gerekt eetmoment gehad. Maar het was een bewuste keus om mee te doen en dat is voor mij de winst in dit proces, de dingen die ik doe bewust doen ipv onbewust van alles in mijn mond stoppen. Daarnaast heb ik elk vrij moment achter mijn computer gezeten om een eindexamen opdracht te maken voor de opleiding waar ik al een jaar mee bezig was, dit betekent dus minder gesport en sowieso minder bewogen, maar het resultaat mag er zijn, ik ben geslaagd, dus nu kan ik weer verder met mijn focus op de afvalrace en op mijn proces.

De week eindigde wel in het teken van de afvalrace

Op maandag 9 oktober ben ik bij de huisarts geweest, 6 weken geleden, ik woog 152 kilo en mijn bloeddruk was veel te hoog 165 om 105, mijn hartslag ging na een hele kleine activiteit al omhoog en zakte langzaam. Op 23 november ben ik weer naar de huisarts geweest om te kijken wat het sporten en veranderen van leefstijl met me doet. Druk op de link om te zien hoe blij ik was.

 

Zie hoe blij ik ben met mijn resultaten.

mijn verlaagde bloeddruk

ik kreeg de foto niet in mijn filmpje, dus toch maar hier toegevoegd.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen