Ik ben echt klaar voor de groepslessen, Christiaan bedankt!

nog voor het sporten want wat is het dan koud bij PhysiQ
Foto: Monique Thielen

Waar ga ik het deze week over hebben, Ik gaf jullie vorige week een kijkje in ons privé leven, dus het is niet meer dat netjes om daar nog iets over te zeggen, de plannen die ik aan het maken ben rondom mijn eten en iets over mijn trainingen, met een bedankje voor Christiaan.

Prive

Vorige week deelde ik met jullie dat er twee pleegkindjes zouden komen, nou ik kan jullie nu vertellen dat ik dacht dat mijn leven even op zijn kop stond en dat staat het nu weer, want de plaatsing van de kindjes gaat niet door. Voor mij was de test dan wel afgelopen week hoe ik daar mee om zou gaan, niet zozeer emotioneel maar in mijn gedrag. Nou ik ben trots op mezelf ik ben niet aan het snoepen geslagen, wel even in zak en as gezeten en ben deze week dan ook maar 1 keer gaan trainen wel wat meer gewandeld de afgelopen week. De komende week ga ik dat weer goed maken.

Plannen maken

Aangezien de manier van eten de afgelopen weken zijn vruchten afwerpen wil ik na de volgende groepscoaching niet gelijk terug in mijn oude gewoontes vallen, ik ben dan ook aan het nadenken en aan het plannen hoe ik na 6 februari doorga en hoe ik sommige dingen kan toevoegen. Het lijkt mij niet verstandig om na de challenge en mijn latte weer toe te voegen en meer koolhydraten te gaan eten, en en en. Omdat deze challenge zoveel verandering in mijn afval patroon teweeg heeft gebracht wil ik gaan uitproberen welke dingen die ik graag eet of drink nu de meeste invloed hebben. Het plan is dan ook om bv de eerste week 1 keer per dag een latte toe te voegen en verder zo te blijven eten als ik nu eet en dan de twee weken erna geen latte maar bv twee keer in de week iets eten met meer koolhydraten, denk aan een zelfgemaakt broodje hamburger of een zelfgemaakte pizza en de overige maaltijden gewoon door blijven gaan net als nu en dan iedere keer evalueren wat dit met mijn lijf doet. Want ik had nooit verwacht dat ik dit zo kon volhouden en dat het zoveel met mijn lijf zou doen. Ik ben nu vanaf januari al meer kilo’s kwijt dan in de twee maanden ervoor, en dan heb ik het alleen nog maar over mijn gewicht, maar ik heb geen honger en eigenlijk ook geen trek of snaai behoefte op een dag, ik heb voldoening van de maaltijden die ik eet en ik merk dat ik bepaalde etenswaren, snoeperij ook echt niet mis en ook geen zin meer in zou hebben.

Trainingen

Ik wil ook in mijn blog nog even aandacht besteden aan Christiaan, ik had hem deze week eigenlijk even willen zien en dan van ons een leuke foto willen maken, dat is er helaas deze week niet van gekomen. Toch wil ik hem dan alvast op deze manier heel erg bedanken voor de trainingen die hij me heeft gegeven, de tijd en aandacht die hij in mij gestoken heeft en het begrip voor mijn mopperen, vloeken, maar ook mijn tranen en de uitspraak die mij altijd bij zal blijven ” been there, done that”. Hij heeft me geholpen om er nu klaar voor te zijn met de groepstrainingen mee te kunnen doen, want ja Chris hoe leuk jij ook bent en je trainingen ook waren, ik vind die groepstrainingen zo ontzettend leuk.

Christiaan dank je wel ( de dank je wel knuffel die krijg je nog van me) en ik hoop in de toekomst nog wel regelmatig samen met je te mogen trainen in een groepsles.

De blogs

Als laatste wil ik toch nog even zeggen dat de blogs schrijven, maar ook de reacties van de blog lezers mij zo vreselijk goed doen. Iedere week moet ik in contact met mezelf voelen wat de week met mij gedaan heeft en de ene week is het wat dieper en wat emotioneler dan de andere week maar wel iedere week heel oprecht vanuit mezelf. De reacties die ik krijg zijn altijd aanmoedigend en lief dit kan ik zo enorm waarderen dus dank jullie wel allemaal, voor het lezen en reageren en het begrip voor mijn wandeling, die over bergen en door dalen heen gaat naar een hele mooie bestemming.

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

'

Reacties

article
53093
Waar ga ik het deze week over hebben, Ik gaf jullie vorige week een kijkje
https://roosendaal.nieuws.nl/afvallen-roosendaal/53093/echt-klaar-groepslessen-christiaan-bedankt/
2018-02-01T20:42:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/02/01203208/IMG_1903-e1517513540276.jpg
afvalrace