Super trots op mijn mama.

Foto: Monique Thielen

Wat een week, veel leuke, zware en mooie dingen mogen doen zoals met mij (zoon van de topper in de afvalrace Monique) gaan sporten om 10:00 uur s’ochtends.

Bram Thielen

Wie ben ik?

Ik ben Bram Thielen de trotse zoon van Monique. Vandaag vertel ik mijn kant van de week hoe dat gaat. Voor mij is het altijd super leuk en inspirerend om naar mijn moeders verhaal te luisteren ik kan eigenlijk geen lach van me gezicht krijgen als ze erover begint.

Familie bootcamp

Zaterdag is mijn mama naar een bootcamp gegaan met Christiaan, ik en mijn papa konden niet mee want ik moest werken en mijn papa moest op 2 kleine kindjes letten allemaal wel leuk maar had graag mee gegaan naar de bootcamp. Mijn mama heeft wel vertelt dat het super leuk was, koud en was super trots dat ze de berg op was gekomen.

Buddy workout bij PhysiQ

Ik ben zondag ochtend met mijn mama wezen sporten dat was echt super leuk want nu ik dit aan het maken ben wordt ik alweer blij. Het is heel mooi om te zien dat het vroeger voor mijn mama heel moeilijk was om te sporten en dat we nu tijdens een opdracht als een van de eerste waren, ik weet dat het geen wedstrijd is alleen om die verandering mee te maken is echt super mooi en zelfs een beetje ontroerend.

Hoe is het voor mij om het hele proces mee te maken?

Voor mij is dat een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt want ik zie mijn moeders lijf niet alleen veranderen maar ook de mentaliteit en het letten op andere dingen. Voor mij was het meer dan logisch dat mijn moeder dit proces zou killen daarmee bedoel ik dat ze het super goed doet. ik ben zelf een fan van sporten en om die soort passie nu te delen met mijn moeder had ik niet zomaar gedacht. Ik wil hierbij ook zeggen dat iedereen dit kan en dat het moeilijkste aan de afvalrace is jezelf aanmelden en toegeven dat het anders toch een stukje fijner is voor jezelf en ook voor andere.

Dankjewel voor het lezen ik hoop dat jullie dit leuk en goed vonden om te lezen met veel liefs zoon van de topper Monique

Monique en Nadine worden begeleid door PhysiQ Fitness en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Monique en Bram na het sporten

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden