Terras Captain Cook’s beste van Noord-Brabant

Foto: FB Captain Cook's

De jury van vakblad de Misset kiest voor het terras aan de achterzijde van Captain Cook’s. Het publiek gaat voor de derde keer op rij voor Het Hooihuis.

Tien van de terrassen van de Landelijke Terras Top 100 komen uit Noord-Brabant, acht ervan liggen in West-Brabant. De Misset verkoos het terras van restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee tot het beste terras van Nederland.

150707 Captain Cook's heeft beste terrasReactie Captain Cook’s

Bij Provinciewinnaar Captain Cook’s zijn ze trots. Aan de telefoon krijgen we te horen: “Je schrijft je in als je denkt dat je kans maakt. Dit was de zesde keer dat we meedoen, en elke keer staan we in de top-100. Of het nu drukker wordt? Geen idee, maar laat maar komen: hoe meer mensen we kunnen verwennen, hoe beter!”

En op Facebook schrijven ze: “We zijn super trots op de waardering die wij van de Misset hebben gekregen. Tiende plek in de Landelijke Terras Top 100 en beste van Brabant. Wij zijn ook trots op ons enthousiaste team en onze gasten.”

150707 Captain Cook'sJuryrapport Captain Cook’s

Dat Captain Cook’s Provinciewinnaar Noord-Brabant is geworden, is niet meer dan terecht. Het terras van Captain Cook’s ligt achter het bedrijf en is mooi en verzorgd aangelegd met planten, een watervalletje en een hoger en een lager deel.

Uitermate correct worden we te woord gestaan. Aan de medewerkers is niet te merken dat het druk is. Als de door ons bestelde uiensoep op tafel komt, zijn we aangenaam verrast. Het geheel smaakt niet alleen geweldig, het ziet er ook netjes verzorgd uit. Eten doe je immers ook met je ogen.

Na het afrekenen wordt ons een fijne dag toegewenst. Als we weggaan, zien we dat onze tafel snel wordt klaargemaakt voor eventuele nieuwe gasten. Nee, hier begrijpen ze het wel.

Juryrapport Hooihuis

Op Facebook kreeg Het Hooihuis bijna duizend stemmen. Het bedrijf sleept daarmee voor de derde keer op rij de Publieksprijs in de wacht en dat tekent de ondernemende geest hier. In de Top 100 van de jury eindigt het terras op een 47e plek.

Het terras ligt heerlijk in de zon, maar voor wie liever in de schaduw plaats wil nemen, is er ook voldoende keus. De stoelen en tafels staan netjes opgesteld en de heuse buitenbar verfraait het geheel.

De bediening is oplettend en accuraat. Met het goede gevoel dat we hier komen, zo gaan we ook weer weg. We weten eigenlijk niet beter. Het Hooihuis is áltijd goed!

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen