A.s. zondag 12e Roosendaals Treffen

Foto: Het Roosendaals Treffen

Bijna tweehonderd organisaties, instellingen en verenigingen presenteren zich zondag op het Roosendaals Treffen. Een gezellig evenement waarop je goed kunt zien wat Roosendaal zoal te bieden heeft.

Het ging ook bij deze 12e editie weer hard met de inschrijvingen. Dit jaar wordt gewerkt met thema’s: cultuur, sport, gezondheid en zorg, wijk en dorp, groen, duurzaamheid en natuur, maatschappij en onderwijs en veiligheid.

Naast kraampjes zijn er op diverse podia demonstraties van sportverenigingen, optredens van muziekverenigingen, dansvoorstellingen en demonstraties van onder andere scouting en brandweer.

Behalve zes buitenpodia zijn er ook tal van optredens in de Sint Jan, schouwburg De Kring en het Tongerlohuys. Het is overigens het laatste weekend dat de Kees Keizer tentoonstelling te zien is (gratis entree tijdens het Roosendaals Treffen).

Kijk hier voor het programma op:

Het evenement vindt verder plaats in het Emile van Loonpark (inclusief parkeerterrein), Vughtstraat, Domineestraat, Tongerloplein, Markt en Nieuwe Markt. Op de Nieuwe Markt verzorgt ook Roosendaal Danst een optreden.

  • Het Roosendaals Treffen, zondag 27 september 12.00-17.00 uur.
  • Meer weten? Kijk op de website van het Roosendaals Treffen.
  • Tijdens het Roosendaals Treffen gratis parkeren in de parkeergarages. Op straat gelden de gewone tarieven.

Lees ook:

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden