The Voice Kids Roosendaal zet kinderen op het podium

Foto: Facebook-pagina Vrouwenhof

Zestig kinderen stonden gisteren op het podium van het overvolle Vrouwenhoftheater. Het was soms niet duidelijk wie het meest uit hun dak gingen: de kinderen op het podium of de mensen in het publiek.

Ook de jury van The Voice Kids Roosendaal kwam woorden tekort. Maar ze moesten kiezen tussen de dertig acts.

De winnaars

  • solo: Meysem – Kroevendonk
  • duo: Meike en Ilse – Lavoor
  • trio: Ares, Jason en Daan – Josephschool

De tribunes waren goed gevuld met familie en klasgenootjes. De uitgedeelde vlaggetjes werden volop gebruikt en de kleine artiesten genoten van hun optreden, het omkleden in de kleedkamers, kortom, van het proeven van het artiestenbestaan.

En tja, als dan je naam omgeroepen wordt, dan groei je enkele centimeters. Bij het applaus komen er nog wat centimeters bij. En vertelt de jury daarna hoe goed je het gedaan hebt… Kortom, Roosendaal is zestig kanjers rijker!

Iets wat je nooit meer vergeet

Veel kinderen gaven een echte show weg. Ook de zangcoaching vooraf door Sophie Mol wierp z’n vruchten af. Remo en Kai – met wie we eerder deze week spraken – vielen niet in de prijzen. Maar Remo zei toen al: “Dit is iets wat je nooit meer vergeet.”

Kinderen op het podium

Het kan haast niet anders of The Voice Kids Roosendaal krijgt een vervolg. Sterker nog, het zou weleens een formule kunnen zijn die Roosendaal goed kan gebruiken, want kinderen op het podium zien we anders maar weinig.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen